Quantum Vitality Senter

Om oss

Hvem er vi

Vi er to tidligere sykepleiere/jordmor som har levd en stund. I virket som sykepleier og jordmor har vi jobbet flere forskjellige steder og tilegnet oss masse unik erfaring. I tillegg har vi selvsagt levd et liv utenom jobben, både før og etter at vi begynte i helsevesenet, og slik ble det til at vi ble som vi er i dag
 
Slik gikk livet, til vi traff hverandre igjen 20 år etter vårt første møte som kullinger, uteksaminerte RødeKors-søstre av året 1998.
Nå fant vi ny felles energi i vår søken etter forbedret helse, og det lille ekstra som ville gi livene våre enda mer mening. 
 
Og her er vi i dag; overentusiastiske og fulle av kreativitet for å bringe det nyeste innen energi-helse til dere alle. Et EESystem som kan besøkes gjennom hele uken, nytes sammen med total avslapning, søvn eller meditasjon, som forhåpningsfullt vil gi dere det samme som det gir titusentalls brukere over hele verden allerede. Velkommen inn!
 
Her er en liste over alle de emnene og teoriene vi begge eller en av oss anser som våre beste kilder til livsstilsendringer og gode rettesnorer, for å si noe om hva vi har lest/ studert/ prøvd ut. Selvsagt i tillegg til utdannelsen vår og erfaringen derfra:
 
 • Kosthold
 • Mage-/ tarmproblematikk
 • Intoleranser/ allergier 
 • Aktivitet/ trening
 • Pusteøvelser/ Meditasjon
 • Yoga/Qui-gong/ Tibetanske Riter
 • Lektiner/ Blodtypedietten/ Evolusjondslæren
 • Astrologi/Human Design/ Gene Keys 
 • Biofotonterapi
 • Homotoksikologi
 • Akupunktur og 5 elementsteorien
Våre verdier

Kjære dere alle

Vår indre visjon her i livet er å hjelpe andre. Derav mange arbeidstimer innen helse for Heidi i mange år før utdannelse som sykepleier. Kan nevnes hjelpekorps, saniteten i militæret, og paramedic-utdannelse. Samme indre glede av å hjelpe følte Siv, som gikk videre etter sykepleie i stedet, som jordmor og derfra innom akupunktur for jordmødre (6 mnd kurs), biofotonerapi, homotoxikologi, astrologi, human design og genekeys. Etter hvert kjente vi på en følelse av at vi ville mer.
 
Livet blir nok litt for enkelt beskrevet uten den reisen som vi gjør underveis hver dag, den som foregår inni oss, sjelereisen som gir balanse for oss alle. Den hadde fått litt lite fokus, og vi ville utvikle den videre gjennom bevisst arbeid som går innover i oss selv, en reise som aldri ender, som gir oss balanse mellom kropp og sjel. Den hjelper oss til å bli enda mer levende og vitale mennesker, med evne til å elske alle andre individer rundt oss. Vi håper å spre dette, hjelpe dere i denne reisen også, ved at vi sammen tar inn over oss de positive nye energiene i verden. Slik samler vi dem til felles gode der vi kan føle fred spre seg, både inni og utenfor kroppene våre. Energier er i endring i disse dager, og vi vil ha alle med på reisen til felles økte vibrasjoner. Lev i fred.

Visste du at EESystemet opererer med spesielle frekvenser, som påvirker kroppen på en positiv måte?