Quantum Vitality Senter

Forberedelser før timen

Før du kommer til timen

Sørg for å være passe mett, og at du har drukket godt før du kommer. Kroppen din skal bruke energien sin på selvhelbredelse.

Ta på deg gode og komfortable klær som du kan bevege deg fritt i.

Ta med deg en drikkeflaske med vann. Vi har ett kjøkken tilknyttet rommet med eesystemet, der du også kan fylle på flasken din.

I senteret har vi gode stoler, som kan vippes bakover til hvileposisjon. Vi har også ulltepper tilgjengelig i senteret.

Når du er i energirommet

Av hensyn til andre i senteret, så ber vi om at du er stille når du går inn i rommet. Om du lett blir forstyrret av andre, ta med ørepropper. Best selvhelbredelse får du om du lukker øynene og mediterer eller prøver å sove, når du ligger i energien fra eesystemet. Prøv å være mest mulig avslappet. Vi har ett bad rett ved siden av eesystemrommet med toalett, som du er velkommen til å bruke når du ønsker under timene.

Etter oppholdet

Vi anbefaler at du drikker godt med rent vann etter en økt i rommet, og spis helst ren, levende og plantebasert mat. Dette på grunn av at vi tror at du da hjelper kroppen din med avgiftning og du får best mulig utbytte av oppholdet ditt.

Vi anbefaler også at du tar ett fotbad, eller ett bad med rent havsalt etter timen, da vi tror at dette hjelper og støtter kroppens helbredelsesprosess, helst innen 24 timer.

Opphold deg mest mulig ute i fri natur, i skogen, på fjellet eller ved sjøen, for å opprettholde den gode energien som vi tror du har oppnådd etter å ha vært i energien fra eesystemet.

Prøv å ha en positiv innstilling til livet.
Husk det er ikke hvordan man har det, men hvordan man tar det.

Andre hensyn

Vi ber dere ta hensyn til andre som sitter i senteret, og jobber i senteret, med følgende;

  • Unngå parfyme
  • Ikke bruk skyllemiddel på klærne dere bruker dagen dere er i senteret
  • Mobiltelefoner, mobilklokker, airpods etc skal være helt avslått, eller ligge i etuiet sitt. Dette er veldig viktig.
  • Ikke snakk under timen. Om det er noen spørsmål, ta det før eller etter timen.
  • Med hensyn til parkering; ikke bli værende i senteret lenger enn 15 min over tiden din, da det er 30 minutters overlapping til de neste som kommer.

 

Vi gleder oss til å se dere !!