Quantum Vitality Senter

EESystemet

Hva er EES?

Energi Enhancement Systemet (EESystem) genererer flere bioaktive, livsforbedrende energifelt, inkludert “skalarbølger” som kan bidra til cellefornyelse, styrke immunfunksjonen, lindre smerte, avgifte kroppen, heve humøret, og assistere i balanseringen av høyre og venstre hjernehalvdel for å øke energinivået.

Denne bemerkelsesverdige teknologien, utviklet over 20 år av Dr. Sandra Rose Michael, Ph.D, DNM, DCSJl, bruker spesialtilpassede datamaskiner for å generere morfogeniske energifelt som kan fremme helbredelse. EESystemet har blitt anerkjent på dusinvis av medisinske, vitenskapelige og profesjonelle konferanser over hele verden.

EESystemet har blitt installert over hele USA og internasjonalt for å fremme velvære, helbredelse, avslapning, renselse og foryngelse. Dette  systemet brukes av enkeltpersoner, leger og terapeuter, samt meditasjons- og velværesentre for å forbedre menneskelig utvikling og psykologisk velvære.

Energi Forsterkning Systemet kombinerer kropp, sinn, ånd og vitenskap for å hjelpe deg med å oppnå topp ytelse og nå høyere tilstander av helse, bevissthet og selvrealisering. Fremtiden er her.

Hva er skalarfelt?

SKALAR FELT HAR ALLTID EKSISTERT
Du har kanskje ikke hørt om skalarfelt, men de er godt kjent innen astrofysikk, geologi og hydrodynamikk.

Et skalarfelt er kjent som et femtedimensjonalt ikke-lineært felt. Skalarfelt eksisterer utenfor relativ tid og rom, og dermed forfaller de ikke over tid eller avstand fra kilden. De er ubegrensede og i stand til å passere gjennom fast stoff.

Menneskekroppen har krystallinske strukturer i hver cellevegg som er i stand til å holde en ladning. Når menneskekroppen går inn i et skalarfelt, blir det elektromagnetiske feltet til individet påvirket/opphisset. EESystem bruker Scalar-teknologi for å returnere kroppen til en mer opprinnelig og passende elektrisk matrise.

EESystemet har blitt klinisk studert av flere tredjeparts personer. Disse studiene har sett potensialet til bioskalarenergi for å påvirke menneskelig cellefornyelse, immunfunksjon og nevrotransmitterfunksjoner. 

Dette betyr at EESystem kan øke din energi, mentale klarhet og generelle velvære.

Sjekk gjerne ut videoen under siden om “Teknologien bak EESystemet”, der Jason Shurka forklarer enkelt hva skalarenergi er. 

Denne informasjonen er hentet fra EESystemets egne nettsider https://eesystem.com/ 

Visste du at EESystemet opererer med spesielle frekvenser, som påvirker kroppen på en positiv måte?