Quantum Vitality Senter

Hva tilbyr vi

Det grønne hjertet

På denne siden jeg tenkt å gi tilbud om veiledning for de som ikke klarer å se, i alt mylderet av muligheter, hva man kan begynne å endre med i dagliglivet for å begynne sin (helse?) -reise. Det er mulig å begynne med noe, selv om det bare er små endringer. Jeg har selv brukt 15-20 år (hittil) til å komme dit jeg er i dag. Ingenting som tilsier at jeg er i mål enda heller. Men tilbudet er så stort, så selv vi (jeg og Siv), som er i helsevesenet, har brukt mye tid og mye energi i vår leting etter gode svar.
 
Jeg er derfor etter hvert blitt erfaren i å gi råd, komme med forslag om hvordan man kan komme i gang med prosessen som livsstilsendringer faktisk er. Og det er det som skal til, nye gode vaner må etableres…
Jeg kan tilby min tid for å gi tips om hvordan du selv kan “rydde” litt i løsninger for hverdagen, der kosthold, aktivitet, avgifting osv. er temaer vi kan gå inn på..
 
Denne rådgivningen er bare på planlegnings-stadiet enda, men vi ønsker at du tar kontakt på mail/telefon osv. hvis du ønsker dette, så setter vi opp en tid der vi tar en kopp te (kaffe) og en prat om hvordan du selv kan gjøre endringer som du er komfortabel med. Så begynner vi bare der. Gleder meg til å høre fra deg!